Caro Emerald geeft in maart concerten in o.a. Rotterdam, Groningen, Amsterdam

Geschreven door op 21 september 2016 om 10:22
Caro Emerald - Foto: Paul Luberti - Wikimedia Commons

Caro Emerald geeft in maart 2017 meerdere concerten in Nederland! Vorige week werd er al een show in Utrecht aangekondigd. Vandaag werden Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Apeldoorn en Eindhoven hieraan toegevoegd!

Caro Emerald concert

Op 8 maart 2017 staat de 35-jarige zangeres in het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater. Vervolgens is ze te zien in De Oosterpoort (Groningen 10 maart), TivoliVredenburg (Utrecht 11 maart), Koninklijk Theater Carré (Amsterdam 12 maart), De Vereeniging (Nijmegen 14 maart), Orpheus (Apeldoorn 15 maart) en Muziekgebouw Frits Philips (Eindhoven 16 maart).

Caro Emerald tickets

Caro Emerald Tickets zijn o.a. te koop via Ticketmaster en de sites van de poppodia. De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Wegens de enorme belangstelling worden fans aangeraden om tijdig te reserveren.

Hollandse jazzdiva

Caro Emerald, die eigenlijk Caroline van der Leeuw heet, is niet alleen in eigen land bekend. Met name in Groot-Brittannië is de Amsterdamse pop/jazz-zangeres ook erg populair. Haar tweede studioalbum, The Shocking Miss Emerald uit 2013, kwam zelfs op nummer 1 in de Britse albumlijsten terecht! Een van de singles van dit album heet Tangled Up en is hieronder te beluisteren:

YouTube player

Bron: caroemerald.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.