Warpaint brengt deze week nieuw album ‘Heads Up’ uit

Geschreven door op 20 september 2016 om 16:59
Albumcover: Warpaint - Heads Up (Rough Trade Records)

Warpaint brengt binnenkort een nieuwe plaat uit! De officiële release van het album ‘Heads Up’ is op vrijdag 23 september.

Warpaint album nr.3

Heads Up is het derde album van de band. De eerste twee albums, The Fool en Warpaint uit respectievelijk 2010 en 2014 kregen beide overwegend positieve reviews.

Warpaint - Heads Up

Warpaint – Heads Up – albumcover (Rough Trade Records)

Vrouwelijk indiecollectief

Warpaint is een vierkoppige Amerikaanse band die volledig uit vrouwen bestaat. De muziek van de dames is over het algemeen experimenteel te noemen. De band vermengt indierock met dromerige psychedelische rock en progressieve rock in nummers die vaak rond de 5 minuten lang zijn. Ook op Heads Up wordt er waarschijnlijk weer lekker met genres gespeeld, al is het eerste nieuwe nummer van de plaat misschien wat ‘poppier’ dan dat we gewend zijn. Deze eerste single werd vorige maand uitgebracht en heet overigens geheel toepasselijk New Song.

(Ben je een groot fan van het viertal en kun je niet wachten op de release, of ben je als nieuwe fan benieuwd geworden naar het nieuwe album? Dan kun je Heads Up nu al reserveren op zowel cd als lp!)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · Warpaint Nieuws