Warpaint voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 14 juni 2016 om 18:04

Warpaint is in november in Nederland te zien! Op 2 november treedt de Amerikaanse indierockband op in Paradiso in Amsterdam.

Warpaint concert

Warpaint komt naar Nederland! De indiemuzikanten geven op woensdag 2 november een concert in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat om 19:00 uur open. Het voorprogramma is om 19:30 uur en het hoofdprogramma begint om 20:30 uur.

De band is ook te zien op Lowlands op 19 augustus.

Warpaint tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 17 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster. Ook tickets voor Lowlands zijn daar te vinden.

‘Best Live Band You’ll See All Year’

De band uit Los Angeles heeft met het album ‘The Fool’ in 2010 in vele Top 10-lijsten gestaan. NME heeft de groep zelfs ‘The Best Live Band You’ll See All Year’ genoemd. Hun muziek wordt gekenmerkt door verfijnde gitaarlijnen, hypnotiserende zangstemmen en postpunkritmes. In 2014 laten de dames met het nieuwe album, vernoemd naar de band, wederom hun eigen unieke sound horen die veel geprezen wordt door critici. Luister hieronder naar ‘Keep It Healthy’.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·