Avenged Sevenfold releast nieuwe cover met punkgitarist Warren Fitzgerald

Geschreven door op 4 augustus 2017 om 13:21
Avenged Sevenfold - Foto Christina Misje (Wikimedia)

Avenged Sevenfold heeft een nieuw nummer uitgebracht! De Amerikaanse metalband bracht op 4 augustus een cover van Del Shannons ‘Runaway’ uit.

Avenged Sevenfold ft. Warren Fitzgerald – ‘Runaway’

Avenged Sevenfold heeft opnieuw een nieuw nummer uitgebracht! Op 4 augustus verscheen de bands cover van het Del Shannon-nummer ‘Runaway’ op YouTube en muziekstreamingsdiensten. In de nieuwe cover horen we deze keer niet zanger M. Shadows, maar gitarist Zacky Vengeance de zang voor zijn rekening nemen! Daarbij wordt de band geholpen door punkgitarist Warren Fitzgerald, onder meer bekend van acts als The Vandals, Oingo Boingo en Tenacious D.

Ben jij benieuwd naar de bijzondere cover? Beluister hem dan snel!

Evoluerend album

De nieuwe cover van Avenged Sevenfold is alweer het vierde nieuwe nummer van de band in een paar weken tijd. In juni brachten de rockers een cover uit van het Spaanstalige ‘Malagueña Salerosa’, terwijl in juli een cover van Mr. Bungles ‘Retrovertigo’ verscheen. Later kwam de band nog met haar eigen nieuwe track ‘Dose’.

De flinke lading nieuwe muziek komt niet als een verrassing. Eerder onthulde A7X dat het een veel nieuwe muziek voor haar fans in petto had. Gitarist Zacky Vengeance sprak met het Amerikaanse medium Loudwire en vertelde dat de band haar laatste plaat ‘The Stage’ wil blijven aanvullen met nieuwe tracks: “Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt later terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.’”

Vengeance vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Avenged Sevenfold Nieuws · Nieuws · Videos