Avenged Sevenfold komt met nieuwe single ‘Dose’

Geschreven door op 13 juli 2017 om 11:00
Avenged Sevenfold - Foto Christina Misje (Wikimedia)

Goed nieuws voor fans van Avenged Sevenfold: de band heeft weer een nieuw nummer uitgebracht! Op 12 juli verscheen de nieuwe track ‘Dose’.

Avenged Sevenfold releast track ‘Dose’

Weer een nieuw nummer voor Avenged Sevenfold! De metalband bracht de laatste weken al een aantal covers uit, maar nu vonden de rockers het tijd voor nieuw eigen materiaal. Op 12 juli verscheen de nieuwe track, getiteld ‘Dose’. De band bracht de single in samenwerking met de mobile game Dungeon Hunter uit.

Beluister de nieuwe single nu!

‘The Stage’

Onlangs onthulde A7X dat het een flinke lading nieuwe muziek voor haar fans in petto had. Gitarist Zacky Vengeance sprak met het Amerikaanse medium Loudwire en vertelde dat de band haar laatste plaat ‘The Stage’ wilde blijven aanvullen met nieuwe tracks.

De gitarist onthulde het idee achter het evoluerende album: “Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt nu terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.’”

Vengeance vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Eerder kwam de band al met covers van het Mexicaanse nummer ‘Malagueña Salerosa’ en de Mr. Bungle-track Retrovirtigo’.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.