Kool & The Gang in september 2019 naar Live in De Doolhof

Geschreven door op 27 maart 2019 om 14:32
Kool & The Gang - Foto szorfeszka.hu (CC BY-SA 4.0) Licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

In september 2019 komt Kool & The Gang naar Tegelen voor een exclusief concert. De show vindt plaats in openluchttheater De Doolhof.

Kool & The Gang naar De Doolhof

Goed nieuws voor funkliefhebbers! Niemand minder dan Kool & The Gang komt voor een exclusieve show naar Limburg. Het concert vindt plaats op donderdag 5 september 2019 in openluchttheater De Doolhof in Tegelen, vlakbij Venlo. De openluchtshow maakt deel uit van de nieuwe concertreeks van het theater. Live in De Doolhof bestaat uit een serie openluchtconcerten en is een samenwerking tussen Friendly Fire, Grenswerk en De Maaspoort.

Concerttickets

Kaarten voor het concert zijn vanaf vrijdag 29 maart 2019 om 10:00 uur te verkrijgen via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Kool & The Gang

De bandleden staan erom bekend een feest te maken van de concerten. Sinds de jaren zestig zijn de mannen al actief bezig in de muziek wereld, maar de doorbraak bleef uit tot eind jaren zeventig. Het feestelijke repertoire bestaat onder andere uit hits als ‘Get Down On It’, ‘Ladies Night’ en de knaller ‘Celebration’.

Beluister hier de grootste hit:

 

Bron: Grenswerk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.