Sylvester Stallone wil nog een Rambo film maken

Geschreven door op 16 november 2012 om 16:06

Sylvester Stallone wil nog een laatste Rambo film maken. Dat is de reden dat hij nog niet met pensioen is gegaan.

De Amerikaanse acteur heeft sinds 1982 viermaal de rol van Rambo vertolkt en wil daar graag een vijfde keer aan toevoegen. “Rambo is een man die gewoon niet naar huis kan terugkeren”, aldus Stallone. “Hij gedijt in de oorlog en ik zie hem daar ook sterven.”

Het enige wat hem momenteel tegen houdt is zijn lichaam. “Als mijn lichaam het volhoudt, wordt het fantastisch. Zo niet, dan is Rambo voornamelijk aan het strijden tegen reuma.”

Jaren geleden liet de filmmaker ook al doorschemeren dat er daarom geen nieuwe Rocky Balboa film is gekomen. Hij zei dat de bokser eerder uit elkaar zou vallen van de aftakeling dan door een stevige beuk in de ring. Na zes films vond hij het genoeg geweest.

De acteur hoop dat zijn nieuwe personage in de film ‘Bullet to The Head’ welke volgend jaar uitkomt net zo’n icoon wordt. “Hopelijk kan de volgende generatie op het personage voortborduren.”

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws