HammerFall voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 11 juli 2016 om 16:03
Oscar Dronjak & Pontus Norgren - Foto: Pratheesh Prakash | Flickr (CC BY-SA 2.0)

HammerFall komt volgend jaar naar Nederland! Op 16 januari geeft de Zweedse powermetalband een concert in TivoliVredenburg, Utrecht.

Oscar Dronjak & Pontus Norgren - Foto: Pratheesh Prakash | Flickr

Oscar Dronjak & Pontus Norgren – Foto: Pratheesh Prakash | Flickr

HammerFall concert

HammerFall gaat in 2017 op Built to Tour en Nederland wordt natuurlijk niet overgeslagen! De Zweedse metalband geeft op maandag 16 januari een exclusief concert in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De zaal gaat om 19:00 uur open en de aanvang is om 19:30 uur.

HammerFall tickets

De voorverkoop begint op donderdag 14 juli om 10:00 uur. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Grootheden in powermetal

De band is in 1993 opgericht door voormalig Ceremonial Oath gitarist Oscar Dronjak. Hij is de enige original member in de line-up van tegenwoordig. De formatie van de groep is vaak veranderd maar zijn sinds hun debuutalbum ‘Glory to the Brave’ met lead vocalist Joacim Cans en bassist Fredrik Larsson uitgegroeid tot een van de grootheden in powermetal. Het laatste album ‘(r)Evolution’ is uitgebracht in 2014 en de volgende plaat komt in november 2016 uit!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.