I Am Kloot-frontman John Bramwell solo naar Zwolle

Geschreven door op 9 maart 2017 om 11:36
John Bramwell - Foto Man Alive! (WikiMedia)

John Bramwell komt naar Nederland! De frontman van rockband I Am Kloot komt voor een soloshow naar de Statenzaal in Zwolle.

John Bramwell naar Zwolle

I Am Kloot-frontman John Bramwell komt naar Nederland! De 52-jarige Brit staat op donderdag 1 juni met zijn soloshow in de prachtige Statenzaal, in Zwolle. De singer-songwriter wordt vergezeld door zanger en gitarist Dave Fidler, die het voorprogramma verzorgt.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor de bijzondere en intieme show start op 10 maart. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Hedon:

Concertkaarten

Uitverkocht? Neem dan eens een kijkje bij een secundaire verkoper:

Concertkaarten

 

‘Leave Alone the Empty Spaces’

John Bramwell verwierf sinds eind jaren negentig wereldwijde bekendheid als frontman van Britse rockgroep I Am Kloot. Met de rockband bracht Bramwell al zes studioalbums, plus een soundtrack voor tv-serie ‘From There to Here’ uit. Met I Am Kloot stond de zanger al op podia over de hele wereld, waaronder drie keer Lowlands.

In 2015 ging John Harold Arnold Bramwell, zoals de zanger voluit heet, al eerder solo op tour. Tijdens deze tour speelde de Brit elke avond een andere show, samengesteld uit meer dan 100 verschillende nummers! In de herfst van 2017 brengt Bramwell zijn eerste solo studioalbum uit, met de titel ‘Leave Alone the Empty Spaces’.

Bron: Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.