Vijf indrukwekkende Nationale Taptoe shows in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 22 juli 2016 om 14:59
Nationale Taptoe - Screenshot YouTube

Het is dit jaar alweer de 62e editie van de indrukwekkende Nationale Taptoe, ook wel internationaal bekend als Netherlands Military Tattoo!

Historische Jachthoorn |Nationale Taptoe - Foto: Frans Berkelaar | Flickr

Historische Jachthoorn | Nationale Taptoe – Foto: Frans Berkelaar | Flickr

Nationale Taptoe

In 2016 is het de 62e editie van de Nationale Taptoe, een kleurrijke indoor-show met Nederlandse en buitenlandse militaire muziek die iedereen gezien moet hebben! De Nederlandse Taptoe is een van de grootste military tattoos en wordt dan ook drukbezocht.

Het doel van de show is om de Nederlandse militaire orkesten en de onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht in een massaal gezamenlijke presentatie aan een breder publiek te laten zien.

Nationale Taptoe tickets

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets voor deze shows zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Veelzijdig en indrukwekkend

Naast muziek is er in het programma ook ruimte voor energieke optredens van dansgroepen, folklore, gymnastiek, acrobatiek, vendelzwaaiers en veel meer! De Taptoe is met behoud van haar militaire karakter ontwikkeld tot een zeer veelzijdige show, waarin traditie, actualiteit, ontspanning en bezinning elkaar afwisselen. Deze voorstelling boeit van begin tot einde. Reken maar op een onvergetelijke ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Vijf voorstellingen

Er zijn vijf voorstellingen. Op vrijdag 30 september kan je het spektakel zien om 13:30 uur of om 20:00 uur. Op zaterdag 1 oktober is het mogelijk om de indrukwekkende optredens te bekijken om 14:00 uur en om 20:00 uur. De laatste opvoering is op zondag 2 oktober om 14:00 uur.

De voorstelling op vrijdagmiddag is tevens de openingsvoorstelling en de opvoering voor genodigden van Defensie, de Gemeente Rotterdam en de Stichting Nationale Taptoe. De Street Parade vindt dit jaar niet meer plaats op vrijdagmiddag maar op woensdagmiddag 28 september vanaf 14:00 uur.

Bron: Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·