Halsey brengt ‘Manic World Tour’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 23 september 2019 om 10:06
Halsey - Foto: Glenn Francis (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Halsey komt terug naar Nederland! De Amerikaanse zangeres brengt haar ‘Manic World Tour’ in februari 2020 naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Halsey begin 2020 naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Halsey! De populaire zangeres geeft volgend jaar haar grootste Nederlandse headline concert tot nu toe. Nadat de electropopster in 2018 nog op de bühne van AFAS Live stond, pakt ze het in 2020 een stuk groter aan. Op zaterdag 15 februari 2020 brengt Halsey haar nieuwe ‘Manic World Tour’ naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Indiepopband Pale Waves verzorgt de support bij de show.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 27 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Manic’

De pas 24-jarige Ashley Nicolette Frangipane, de daadwerkelijke naam van de zangeres, bracht in 2015 haar debuutalbum ‘Bad Lands’ uit. Sindsdien ging het hard met haar carrière. Frangipane scoorde een aantal wereldwijde hits met tracks als ‘Him & I’‘Eastside’ en ‘Without Me’ en werd door media als Forbes, Billboard en MTV “the voice of a generation” genoemd.

Inmiddels is de vocaliste druk bezig met haar derde studioalbum, genaamd ‘Manic’. De nieuwe plaat moet in januari 2020 uitkomen.

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.