WINNEN: Te gekke feestkleding voor jou en je vriend(in)!

Geschreven door op 22 mei 2018 om 13:20
Winnen win feestkleding - Credits: feestkleding365.nl (toestemming via mail)

Het Toppers-weekend komt er weer aan! Heb jij nog geen outfit gescoord? Dan hebben wij een TOP-actie voor je! Artiesten Nieuws geeft ter ere van het Toppers in Concertweekend twee waardebonnen weg (t.w.v. € 30,-), te besteden aan te gekke feestkleding. Kijk snel wat je moet doen om te winnen.

Win feestkleding voor Toppers in Concert!

Het roze circus barst bijna los! De Toppers staan op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei in De Johan Cruijff ArenA. Het thema voor de ‘The Circus Edition‘ van Toppers in Concert 2018 is ‘Pretty in Pink‘.

Heb jij nog geen roze circuspakje in jouw kast hangen? Dan hebben wij een mooie TOP-actie voor je! Onze redactie mag namens ‘Feestkleding365.nl’ twee waardecheques ter waarde van € 30,- verloten.

Hoe kun je winnen?

Wil je kans maken op deze topper van een prijs? Tag dan een vriend(in) (in de comments van de onderstaande Facebookpost) die wel een toffe feestoutfit kan gebruiken. Wie weet winnen jullie straks allebei een waardecheque, te besteden bij www.feestkleding365.nl.


De waardecheques zijn vrij te besteden aan een outfit naar keuze in de webshop. De winnaar wordt op woensdag 23 mei 2018 bekend gemaakt.

Kledingtip: Toppers in Concert

Ga je naar de Toppers in Concert en heb je nog geen outfit? Kijk dan eens rond op de webshop voor Circus- en Clownskleding.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · De Toppers Nieuws · Fun Content · Nieuws · Winnen