Zangeres Milk Inc. (33) overleden

Geschreven door op 24 april 2010 om 22:19
Milk Inc - Fotocredits: Jaap Geebelen - Bron: Wikimedia Commons

De voormalige zangeres van de Belgische dance-act Milk Inc. is donderdagnacht overleden. De politie trof de 33-jarige Ann Vervoort levenloos aan in haar huis. De omstandigheden van haar dood zijn nog niet duidelijk maar de Belgische krant Het Laatste Nieuws schrijft dat er veel drugs en drank mee gemoeid zouden zijn.

Mik Inc. zangeres overleden

De ‘Walk on Water’-zangeres was in 2000 gestopt met Milk Inc. nadat het artiestenleven haar teveel werd. Vervoort belandde volgens eigen zeggen door de stress in het ziekenhuis. “Dag en nacht onderweg. Twee uurtjes slapen. Fuiven tot ’s morgenvroeg”, vertelde ze in 2006 aan de krant. “Ik ben eruit gestapt. Mijn lichaam eiste een regelmatiger leven.”

Hierna verhuisde Vervoort naar Ibiza, waar ze vijf jaar bleef wonen. In Limburg leidde ze ten slotte een anoniem bestaan. Maar ook dat ging haar niet makkelijk af. De zangeres kreeg een zwaar werkongeval. “Ik raakte met mijn duim gekneld, waardoor een zenuw werd geraakt”, zei ze tegen Het Laatste Nieuws. “Dat veroorzaakte een hernia in mijn nek. Twee maanden leefde ik op morfine en pijnstillers.”

 

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Milk Inc. Nieuws · Nieuws