UFO viert 50-jarig jubileum in De Boerderij Zoetermeer

Geschreven door op 23 november 2018 om 15:16
UFO Phil Mogg (cropped) - Fotograaf: hharryus | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

UFO komt naar Nederland! De rockband viert zijn 50-jarig bestaan in De Boerderij te Zoetermeer. Dit is tevens het laatste optreden van frontman Phil Mogg in het land. 

UFO naar Boerderij

Het concert van UFO vindt plaats op dinsdag 11 juni 2019 in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Met hun ‘Last Orders – 50th Anniversary Tour’ vieren de rockers het 50-jarig bestaan van de formatie. Voor zanger Phil Mogg is dit het laatste optreden in Nederland met de hardrockband.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 24 november 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

UFO is één van de vaandeldragers van de New wave of British heavy metal stroming. Op 11 juni neemt de band afscheid van haar fans @podiumBoerderij Laatste kans om deze band live te zien! De voorverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Info & tickets https://t.co/9vzKoj7ec8 pic.twitter.com/8wQm9P30eq

— Boerderij Zoetermeer (@podiumBoerderij) 23 november 2018

Afscheid Phil Mogg

In een statement op Facebook laat frontman Phil Mogg weten te stoppen met optreden in UFO. Hierin staat onder meer dat de zanger al langer over dit besluit heeft nagedacht. Phil geeft ook aan de band te steunen als ze besluiten verder te gaan met een vervanger. Met de covercollectie The Salentino Cuts, waar persoonlijke favorieten van de mannen opstaan, sluiten zij hun gezamenlijke carrière af.

Lees hieronder een deel van Phil’s verklaring:

”Being out on the road isn’t always tremendously luxurious and although the playing is as great as it ever was, the stuff that surrounds it becomes very tiresome. I always told myself that when I reached that stage I would step down, and that’s what I’m going to do. This is the right time for me to quit. Maybe the best word to use is ‘bittersweet’, but my time has arrived and all that remains is to make sure that we have a good tour.”

 

Bron: Boerderij Zoetermeer, Facebook, ufo-music.info

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.