Komt Shawn Mendes naar Nederland met zijn Illuminate World Tour?

Geschreven door op 7 september 2016 om 17:03

De carrière van de nog maar 18-jarige zanger Shawn Mendes is hard gegaan. Amper 2 jaar geleden postte hij nog cover video’s op de populaire app Vine. Inmiddels heeft hij getourd met Taylor Swift, is de zanger niet meer weg te denken uit de hitlijsten met zijn hit Stitches en gaat hij op wereldtournee met zijn nieuwe album Illuminate!

UPDATE: Inmiddels is bekend geworden dat Shawn Mendes een concert geeft in de Amsterdamse Ziggo Dome op maandag 1 mei 2017.

Illuminate World Tour

Een uur geleden maakte Shawn via zijn Twitter-kanaal bekend een world tour aan te kondigen. Twitter explodeerde en binnen de kortste keren was de hashtag #IlluminateWorldTour trending topic!

De zanger stond eerder dit jaar al in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam en staat 17 september op 538XL in Ahoy Rotterdam. Op 23 september komt zijn nieuwe album Illuminate uit, de zanger plakt er meteen een world tour aan vast!

Of de zanger ook naar Nederland komt met zijn tour is op dit moment nog niet duidelijk, uiteraard houden we je op de hoogte!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.