Ariana Grande, Taylor Swift en Billie Eilish grote winnaars MTV VMA’s

Geschreven door op 27 augustus 2019 om 11:28
Billie Eilish uitverkocht, Billie Eilish - Fotocredits: Justin Higuchi - Flickr (CC BY 2.0)

Taylor Swift, Ariana Grande en Billie Eilish hebben allen drie MTV Video Music Awards in de wacht gesleept. De prijzen werden in de nacht van dinsdag 27 augustus uitgereikt.

Ariana Grande, Taylor Swift en Billie Eilish winnen drie MTV VMA’s

De MTV Video Music Awards zijn weer uitgereikt! De prestigieuze muziekprijzen werden in de nacht van dinsdag 27 augustus uitgereikt en Ariana Grande, Billie Eilish en Taylor Swift gingen met de meeste awards aan de haal. De zangeressen wonnen elk drie prijzen.

Ariana Grande won de grootste prijs van de avond en mag zich sinds vannacht ‘Artiest van het jaar’ noemen. Daarnaast sleepte ze ook de awards voor ‘Beste art direction’ en het beste zomernummer in de wacht voor haar tracks ‘7 Rings’ en ‘Boyfriend’. Taylor Swift ging naar huis met de prijzen voor ‘Video van het jaar’, ‘Video For Good’ (beiden voor ‘You Need To Calm Down’) en de award ‘Beste visual effects’ voor ‘ME!’. Billie Eilish won de titels ‘Beste nieuwe artiest’ en ‘Push artist of the year’, terwijl ze ook de prijs voor ‘Beste editing’ ontving voor de video van single ‘Bad Guy’.

Overige prijzen

Naast Grande, Swift en Eilish waren er natuurlijk nog veel meer grote artiesten die in de prijzen vielen. Zo won Panic! At The Disco de award voor ‘Beste rock’, ontvingen de Jonas Brothers de prijs voor ‘Beste pop’ en wonnen Shawn Mendes en Camila Cabello de award voor ‘Beste samenwerking’. De volledige lijst met winnaars is hier te vinden.

YouTube player

 

Bron: MTV VMA’s

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.