Een James krijgt gegarandeerd succes

Geschreven door op 9 september 2015 om 17:58
James Blunt - Foto: DoD News Features - (Bron: Wikimedia Commons)

Heb je ooit geteld hoeveel wereldsterren James heten? Toen wij het rijtje zagen wisten we het zeker: met de naam James krijg je gegarandeerd succes!

Dit zijn onze favoriete Jamesjes:

James Bay

James Bay, bekend van o.a. de nummers ‘Hold back the river’ en ‘Let go’, kwam onlangs nog op nummer 13 terecht van de Top 25 populairste artiesten onder de 25 op Spotify. Onder zijn hoed en lange haar vind je een stem vol soul die de Britse troubadour veel bekendheid heeft gegeven aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

YouTube player

 

James Blunt

James Blunt heeft al vele hitjes op zijn naam staan. You’re Beautiful, een van zijn hitsingle’s, werd zelfs zo populair dat hij zich moest verontschuldigen omdat mensen zich aan het nummer begonnen te irriteren.

 

James Franco

Deze James is geen zanger maar een acteur, en een hele goede! Hij speelt in o.a. Eat Pray Love, Oz the great and powerful en Wild Horses.

 

James Last

9 juni hebben we helaas afscheid moeten nemen van deze geweldige orkestleider! James Last, een James uit velen. In juni hebben we een compleet artikel over hem geschreven die je hier kunt terug lezen.

 

James Morrison

Nee geen Jim, maar James Morrison. Op zijn dertiende begon hij al met muziek maken. In 2006 scoorde hij een grote hit met zijn eerste single You Give Me Something. Als we het toch over succesvolle nummers hebben, zijn duet met Nelly Furtado ‘Broken Strings’ ging ook heel de wereld over. Deze James weet het publiek wel te raken!

James Taylor

Deze James wil dat je één ding goed onthoudt: you’ve got a friend! De 67-jarige zangere heeft door de jaren heen zijn naam al op vele albums en singles staan. Een hele succesvolle James dus!

 

James Arthur

Dit is een hele jonge James. Hij won in 2012 The X Factor in Newcastle en is sindsdien erg vaak op de radio te horen. Na het programma kwam zijn debuutsingle binnen op nummer 1 in de UK Singles Chart in de eerste week na uitgifte. Sindsdien zijn er meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht, tot nu toe de best verkopende single van een The X Factor-winnaar.

 

Nu komt de grote brandende vraag: hoe ga jij je kind later noemen?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.