Selena Gomez voelde zich niet vrouwelijk

Geschreven door op 8 september 2015 om 19:45
Selena Gomez - Credits Lunchbox LP - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Selena Gomez ken je misschien door haar muziek, de vele rollen in series en films, haar eigen kledinglijn of door haar onvrouwelijke lage stem.

 

Onzekerheid bij Selena Gomez

De opvallend lage stem van Selena Gomez heeft haar vaak in onzekerheid gebracht. Ze vond zelf dat het niet vrouwelijk genoeg klonk. Maar gelukkig heeft ze haar fans via Twitter laten weten dat haar stem haar niet langer dwars zit!


‘Ik wist niet dat het zo’n toevoeging zou zijn op wie ik nu ben. Het voegt een coole, persoonlijke kwaliteit toe. Het is spannend.’

 

Album Revival

In oktober komt het tweede studioalbum van Selena uit, genaamd: Revival. ‘Een nieuwe creatieve richting’, zo omschrijft ze het album. Tegen Entertainment Tonight vertelde Selena erg zenuwachtig te zijn voor de reacties van haar fans.

Wil je het vorige album van Selena Gomez beluisteren? Klik dan hier voor meer informatie over het album For You. Op dit album is ook o.a. het nummer: ‘The heart wants what it wants’ te horen.

YouTube player

 

Behaving Badly

De meest recente film waarin Selena speelt is Behaving Badly. Hou je van droge humor? Dan is deze film ècht iets voor jou! Ook hierin blijft de lage stem van de zangeres niet onopgemerkt. Toch stoort het niet en zijn we er, net als Selena zelf, van gaan houden. Bekijk hieronder de trailer.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Selena Gomez Nieuws