Manager Amazon boekt neppe Tom Petty voor €130.000

Geschreven door op 7 augustus 2012 om 12:20
Tom Petty - Foto Larry Philpot (Wikimedia Commons)

Brian Valentine, een manager van Amazon, had voor €130.000 Tom Petty geboekt voor zijn bruiloft, althans dat dacht hij…. Hij maakte €130.000 over naar het bedrijf Lund Live, maar hoorde vervolgens nooit meer iets.
height="10" Het bedrijf Lund Live zegt de boekingen voor Run DMC, Ludacris en Tom Petty te verzorgen. Dus op goed vertrouwen werd het volledige bedrag op de rekening van Lund Live gestort. Brian wilde graag Tom Petty, omdat zijn vrouw en hij waren verloofd bij een concert van deze zanger. Na een tijd lang geen reactie te krijgen nam Brian Valentine vervolgens voor de zekerheid contact op met het management van Tom Petty. Zij wisten helemaal niks van de boeking af, waarna direct de FBI werd ingeschakeld.

Niet veel later werd de eigenaar van Lund Live opgepakt op verdenking van fraude. Gisteren verscheen hij voor de rechter.

Ondanks deze oplichtingszaak, had Tom Petty toevallig nog niks in de agenda staan op de datum van de bruiloft en kon hij toch nog optreden samen met zijn band The Heartbreakers.

 

tompetty.com
Tom Petty Wikipedia
Foto: musicisentropy
Overzicht van Tom Petty nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws