Arcade Fire tweede headliner voor Best Kept Secret

Geschreven door op 11 november 2016 om 10:14

Arcade Fire is op zaterdag 17 juni de afsluiter op het hoofdpodium van Best Kept Secret. Het is de tweede naam die het festival bekendmaakt.

Arcade Fire op Best Kept Secret

De Canadese band stond afgelopen jaren al hoog op de wensenlijstjes van zowel bezoekers als het festival. Dit jaar mag Best Kept Secret de naam dan eindelijk op het affiche schrijven, want Arcade Fire is op zaterdag 17 juni de headliner. Het is de tweede grote artiest die aangekondigd: twee weken geleden werd Radiohead aangekondigd als afsluiter van de zondag. De komende tijd worden er nog ongeveer honderd artiesten aan het lijstje toegevoegd.

Best Kept Secret vindt dit jaar plaats van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni in Hilvarenbeek. Tickets voor het festival gaan zaterdag 19 november om 10:00 uur in de voorverkoop en er is ook dit jaar weer plek voor 25.000 bezoekers.

Reflektor

Arcade Fire is een Canadese indieband die in 2001 werd opgericht. In de vijftien jaar daarna bracht de groep vijf albums uit die door de internationale muziekpers geroemd werden. Het derde album The Suburbs kreeg zelfs een Grammy voor beste album van het jaar. Het laatste album heet Reflektor en kwam uit in 2013 en een nieuw album schijnt al op de planning te staan voor volgend jaar. De Canadezen stonden in 2014 voor het laatst op een Nederlands podium, toen op Pinkpop.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.