Komt Daft Punk in 2017 voor een optreden naar Nederland?

Geschreven door op 11 januari 2017 om 11:47

Komt het succesvolle dj-duo Daft Punk naar Nederland dit jaar? Als we een geheimzinnige video op YouTube moeten geloven, staat een optreden in Amsterdam op de planning tijdens de volgende wereldtour!

‘Daft Punk naar Nederland’

Op Nieuwjaarsdag verscheen een mysterieuze video op YouTube die van het duo afkomstig lijkt te zijn. Onder de video staat een reeks met codes en volgens gebruikers op Reddit zijn dit lengte- en breedtegraden. Eenmaal ontcijferd komen daar coördinaten van grote steden als Londen, Parijs en, jawel, Amsterdam uit! Het zou voor het eerst in tien jaar zijn dat de Fransmannen ons land aandoen.

YouTube player

ALIVE 2017?

We mogen nog niet te vroeg juichen: volgens sommigen is het lijstje opvallend identiek aan de tourlocaties van tien jaar geleden en is ook de vormgeving van de video wel erg gelijk aan die van de ALIVE 2007 tour. Toch is het niet de eerste keer dat geruchten over een tour opsteken. Zo zou het een logisch vervolg zijn op de ALIVE 1997 en ALIVE 2007 concertreeksen en verscheen er afgelopen oktober een website die hintte naar een tour. Die is inmiddels weer offline.

Geheimzinnig duo

Daft Punk staat bekend om de geheimzinnigheid die om het duo heen hangt. Zo staan de mannen bekend om de helmen die ze altijd dragen. Hun laatste studio-album is Random Access Memories en verscheen in 2013. Momenteel zijn ze te horen op het nieuwe album van The Weeknd, Starboy.

Bron: Festileaks.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Daft Punk Nieuws · Nieuws