Nieuw album en reünie met gitarist Zakk Wylde voor Ozzy Osbourne

Geschreven door op 2 mei 2017 om 13:57
Black Sabbath (Ozzy Osbourne) - Foto: NRK P3 - Flickr

Goed nieuws voor fans van Ozzy Osbourne! Metalgitarist Zakk Wylde keert terug bij Ozzy’s band! Ook komt ‘The Prince of Darkness’ in 2018 met een nieuw album.

Zakk Wylde terug bij Ozzy Osbourne

Metalgitarist Zakk Wylde gaat weer optreden met Ozzy Osbourne! De gitarist zal ‘The Prince of Darkness’ ondersteunen tijdens de opkomende Amerikaanse festivalshows die gepland staan.

Osbourne en Wylde stonden in het verleden al veelvuldig samen op het podium. Zo speelde de gitaarvirtuoos van 1987 tot 1995, in 1998, van 2001 tot 2004 en van 2006 tot 2009 al samen met ‘The Godfather of Metal’. Het gitaarspel van Wylde was op maar liefst vijf Ozzy Osbourne-albums te horen.

 

“Dit is waar ik hoor”

In een statement op Facebook laat Osbourne weten verheugd te zijn met de terugkeer van Wylde en uit te kijken naar de komende shows: “Ik ben erg blij om terug ‘on the road’ te keren met Zakk, Blasko, Tommy en Adam (overige bandleden, red.). Dit is wat ik doe. Dit is waar ik hoor: ‘on the road.'”

Nieuw album

In hetzelfde statement wordt ook gesproken over een nieuw soloalbum van de oud-Black Sabbath frontman. Deze zou in 2018 moeten verschijnen.

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.