Bibelot viert 50-jarig jubileum met concert Jett Rebel

Geschreven door op 24 november 2017 om 16:46
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Poppodium Bibelot in Dordrecht viert haar 50-jarig jubileum met een optreden van niemand minder dan singer-songwriter Jett Rebel!

Jett Rebel naar Dordrecht

Jelte Tuinstra, zoals de excentrieke zanger eigenlijk heet, staat op zaterdag 9 december op het podium van de main in Dordrecht. Na zijn album ‘Venus & Mars‘ is de artiest niet te stoppen. In zijn eentje maakte hij zijn derde album ‘Super Pop‘ in twaalf maanden tijd. Met zijn ‘Super Pop Tour’ komt hij deze prestatie in Dordrecht vieren.

Tickets

Tickets voor Jett Rebel zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Bibelot.

Bibelot Poppodium 50 jaar

Het Dordrechtse poppodium Bibelot viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Om dit te vieren staat het hele seizoen in het teken van bijzondere evenementen. Het concert van Jett Rebel is onderdeel van het jubileumprogramma.

Super Pop goes international

Na zijn Nederlandse tour gaan Jett en zijn band nu ook de grens over. In november trapte de zanger zijn eerste Duitse tour af. Hier geeft Rebel zo’n zes shows. Ook in Spanje geeft de singer-songwriter, en zijn fantastische band, tevens een reeks optredens. Deze shows vinden plaats van 12 tot 17 december 2017.

 

 

Bron: Bibelot

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.