DeWolff tourt deze winter door Nederland

Geschreven door op 3 mei 2016 om 12:52

Het psychedelic rocktrio DeWolff begint 1 december met hun Nederlandse winter tour in Eindhoven. Deze sluiten ze 29 januari af in Amsterdam.

Winter tour

De band heeft het druk! Ze zijn nu overal te zien in concertgebouwen en op festivals. Afgelopen maand waren de bandleden in Frankrijk en Spanje. Vanaf deze maand gaan de Limburgers in de rest van Europa optreden.

Gelukkig voor de fans van eigen bodem zijn ze in december en januari aan het touren in Nederland. De rockband trapt af op 1 december met een concert in de Effenaar en eindigen 29 januari met een spectaculair optreden in de Melkweg. Te ver? Wees gerust, de muzikanten komen vrijwel in elke hoek van het land! Kijk voor alle locaties op hun site.

Tickets

De tickets voor deze concerten zijn al verkrijgbaar. Je kunt kaartjes voor al hun shows vinden op hun eigen website.

DeWolff

De psychedelic rockers komt gewoon uit ons eigen landje. Het bandje is in 2007 in Geleen opgericht. In 2008 hadden ze de eerste prijs gewonnen van de Kunstbende op nationaal niveau. Onlangs is hun nieuwe album Roux-Ga-Roux uitgebracht. De opgenomen tracks klinken geweldig maar live zijn de jonge bandleden zelfs beter! Volgens sommigen zijn ze de beste liveband in Nederland.

Bron: DeWolff

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·