Animals As Leaders geeft concert in Patronaat Haarlem

Geschreven door op 8 maart 2016 om 12:16

Het Amerikaanse progmetal trio Animals As Leaders geeft een concert in de Patronaat in Haarlem! De band neemt Intervals en Plini mee als support.

Animals As Leaders naar Haarlem

Deze zomer komt Animals As Leaders naar Nederland! De Amerikaanse band geeft een concert in de Patronaat in Haarlem. Het concert vindt plaats op 20 juli om 20:00 uur ’s avonds.

Het progressieve trio neemt de bands Intervals en Plini mee als supportact. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en zijn te koop op de website van Ticketmaster.

Virtuozen

Animals As Leaders is in een paar jaar tijd opgeklommen tot een van de meest vooraanstaande bands in het progressieve metal genre. Alles is instrumentaal, maar er wordt veel gezegd met virtuositeit en door complexe structuren en aritmische tempowisselingen.

Intervals

Intervals zijn een progressieve metalband uit Toronto, Canada. Tot 2013 was de band alleen instrumentaal, maar een tijdje werden er vocalen verzorgd door frontman Mike Semesky. Tegenwoordig is de band weer instrumentaal en bestaat deze uit een andere line-up na een geschil over de toekomst van de band tussen gitarist Aaron Marshall en overige bandleden. De huidige live line-up bestaat uit Nathan Bulla (AURAS) op drums en Simon Grove op basgitaar.

 

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.