Boef biedt excuses aan voor ‘hoer’-opmerkingen: “Dom en niet netjes”

Geschreven door op 2 januari 2018 om 17:36
Boef @ XITE Awards - Fotocredits: Chenneti Ascencion (Artiestennieuws)

Boef heeft zijn excuses aangeboden voor de video’s waarin hij vrouwen ‘hoeren’ noemde. De rapper deed dit middels een video op Instagram.

Boef biedt excuses aan voor ‘hoer’-opmerkingen

Al vroeg in het nieuwe jaar zorgde Boef voor flink wat ophef. De rapper kwam op Nieuwjaarsdag in opspraak nadat hij drie vrouwen die hem een lift gaven voor ‘kech’ (Marokkaans Arabisch voor hoer) uitmaakte in een Snapchat-video. De 24-jarige artiest deed er een dag later nog een schepje bovenop, door nogmaals een controversiële videoreactie via Snapchat te delen.

“Dom”

De in Frankrijk geboren entertainer zegt nu in een nieuwe video spijt te hebben. Volgens de rapper verkeerde hij in een dronken bui en zijn woorden als ‘bitches’ en ‘kechs’ normaal voor rappers. Boef begrijpt dat zijn woorden als beledigend ervaren kunnen worden en biedt zijn excuses aan voor alle vrouwen die hij heeft beledigd. Ook zijn tweede video bestempeld hij als ‘dom’ en ‘niet netjes’.

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rapper Boef Nieuws