Producer deelt uniek kijkje achter de schermen bij Radiohead

Geschreven door op 17 februari 2017 om 14:35
Thom Yorke (Radiohead, The Smile) - Foto: anyonlinyr (Flickr, CC BY 2.0)

Radiohead-producer Nigel Godrich heeft een uniek inkijkje gegeven in de studio van de band. De producer publiceerde een ’throwback thursday’ post waarop de band in de studio aan het werk te zien is.

Radiohead in de studio

Radiohead-producer Nigel Godrich heeft op zijn Twitter pagina een unieke video gedeeld. In de video is de band aan het werk te zien tijdens een opnamesessie van hun laatste album, ‘A Moon Shaped Pool’. De bandleden zijn in de video bezig het nummer ‘Ful Stop’ op te nemen.

Bekijk de video hieronder:

A Moon Shaped Pool

‘A Moon Shaped Pool’ werd vorig jaar uitgebracht en werd goed ontvangen door zowel fans, als de pers. De band ontving in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en Italië een gouden plaat voor het album. In Nederland bereikte de plaat de tweede positie in de Album Top 100.

Best Kept Secret 2017

Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Radiohead het Best Kept Secret festival in 2017 afsluit. De Britse band is op zondag 18 juni, de laatste dag van het festival, de headliner. Voor het festival in Hilvarenbeek zijn nog weekendkaarten beschikbaar. Dagkaarten voor de zondag zijn uitverkocht.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Radiohead Nieuws · Videos