Neil Diamond kondigt tweede Ziggo Dome show aan

Geschreven door op 1 maart 2017 om 10:09
Neil Diamond (cropped) - Foto Neal Whitehouse Piper (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Neil Diamond heeft een extra Nederlandse show aangekondigd! De Amerikaanse zanger komt naast 23 september, nu ook 10 september naar de Ziggo Dome!

Extra show Neil Diamond

De Amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond heeft een extra Nederlandse show aangekondigd. De iconische zanger komt op 23 september al naar de Ziggo Dome. Deze show is inmiddels uitverkocht. Nu is er ook een tweede datum aan vastgeplakt. Diamond zal ook op 10 september in de Amsterdamse zaal te bewonderen zijn. De shows van de zanger/gitarist staan in het teken van zijn 50-jarig jubileum.

Tickets 10 september

De kaarten voor de show van 10 september gaan 2 maart om 10:00 in de verkoop. De kaarten zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Secundair:

Kaarten 50th Anniversary Tour

Primair:

Kaarten 50th Anniversary Tour

 

50-jarig jubileum

De Amerikaanse artiest Neil Diamond zit maar liefst 50 jaar in het vak. De tour draagt dan ook de naam: ‘The 50th Anniversary Tour’. In zijn lange carrière verkocht de singer-songwriter wereldwijd maar liefst 130 miljoen albums. Ook is hij opgenomen in de Rock ‘n’ Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame. Naast muzikant is Diamond ook bekend als acteur.

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.