Guano Apes als headliner naar Stone Rock Festival 2017

Geschreven door op 16 maart 2017 om 14:58
Logo: Stone Rock Festival 2017

De Duitse band Guano Apes komt aankomende zomer als headliner naar het Stone Rock Festival 2017 in Dalfsen. Met deze act heeft het festival haar eerste naam binnen.

Guano Apes naar Stone Rock Festival 2017

Stone Rock Festival heeft haar eerste naam te pakken! En het is er gelijk één van formaat: Guano Apes komt als headliner naar het festival in Dalfsen. Het evenement zegt erg trots te zijn op de bevestiging van de Duitse band.

Guano Apes

Guano Apes gaat al even mee in de muziekindustrie. Dit jaar viert de band het 20-jarig jubileum van debuutalbum ‘Proud Like A God’. Op deze plaat staan onder andere de hits ‘Open Your Eyes’ en ‘Lords Of The Boards’. Stone Rock Festival zegt het volgende over de band:

“De 20 jaar ervaring van de band is duidelijk terug te zien tijdens de indrukwekkende en opzwepende optredens. Daarmee is Guano Apes de uitgelezen band voor Stone Rock Festival dat voornamelijk in het teken staat van een geweldige dag rock ’n roll in de breedste zin van het woord.”

Stone Rock Festival

Het in 2011 opgerichte festival maakt zich op voor haar zevende editie. Op zaterdag 8 juli trekken rockliefhebbers vanuit heel Nederland weer naar Dalfsen voor het evenement. De Early Bird tickets, die 9 maart in de verkoop gingen, waren binnen een dag uitverkocht zonder dat het festival ook maar een naam had aangekondigd.

Door de jaren heen heeft het festival al fantastische acts mogen ontvangen, waaronder De StaatJohn CoffeyThe Deaf, en Drive Like Maria. Tickets voor Stone Rock Festival 2017 zijn verkrijgbaar via de eigen website.

Bron: Stone Rock Festival

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.