Kanye West slaat miljoenendeal Vegas af

Geschreven door op 27 oktober 2014 om 14:22
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West heeft een deal afgeslagen die hem in een tijdsbestek van drie weken ongeveer vier en een half miljoen euro op zou leveren. Dat meldt TMZ.

Volgens de entertainmentwebsite kreeg Kanye West die deal aangeboden door het Axis theater in het Planey Hollywoord Casino & Resort. Bij het ingaan op de aanbieding was Kanye West de best betaalde artiest in Las Vegas geworden, met een gemiddelde van een half miljoen dollar per optreden. Momenteel is dat nog Celine Dion, die gemiddeld 476.000 dollar per show ontvangt. Waarom Kanye West de deal heeft afgewezen is vooralsnog onbekend.

Eerder werd al bekend dat Britney Spears en Jennifer Lopez een Vegas-deal aangeboden kregen, waarmee zij respectievelijk 475.000 en 350.ooo dollar per show zouden verdienen. Beiden hebben dat aanbod naar verluidt wel geaccepteerd.

Kanye West

Kanye West

Kanye Omari West werd geboren in Atlanta op 8 juni 1977 en is een Amerikaanse producer, rapper en songwriter. Hij begon zijn carrière als co-producer op het album Harlem World van Ma$e. Hij vergaarde echter pas bekendheid tien hij Jaz-Z’s album The Blueprint uit 2001 produceerde.

In 2004 kwam zijn debuutalbum The College Dropout uit. Sindsdien heeft Kanye West nog zes andere albums uitgebracht, waarbij zijn laatste twee albums, Watch the Trone (Met Jay-Z) en Yeezus in Nederland het meest succesvol waren. Yeezus is tevens zijn laatst uitgebrachte album. Album nummer acht is al geruime tijd in de maak, al stelde hij de releasedatum van eind september eerder uit tot een vooralsnog onbekend moment.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kanye West Nieuws · Nieuws