Carpool Karaoke-aflevering met Linkin Park vanaf 12 oktober te zien

Geschreven door op 6 oktober 2017 om 13:19
Linkin Park - Foto publiek domein (Ludmila Joaquina Valentina Buyo Flickr)

De Carpool Karaoke-aflevering met Linkin Park is vanaf donderdag 12 oktober te zien. De band stapte in juli in de auto voor het populaire programma, samen met acteur Ken Jeong.

Carpool Karaoke met Linkin Park 0p 12 oktober uitgezonden

Fans van Linkin Park kunnen vanaf donderdag 12 oktober de bands Carpool Karaoke-aflevering bekijken! De Amerikaanse band nam de aflevering op 14 juli op, slechts enkele dagen voor het overlijden van frontman Chester Bennington. De rockers stapten samen met acteur Ken Jeong (o.a. The Hangover) in de auto voor het populaire programma.

Carpool Karaoke: The Series

Carpool Karaoke: The Series is een spin-off van het populaire segment van James Cordens The Late Late Show. Het programma is te bekijken via de betaalde dienst Apple Music. Naast Linkin Park waren ook grote namen als Will Smith, Ariana Grande, Metallica en Miley Cyrus al te gast.

Herdenkingsconcert Chester Bennington

Op 27 oktober komt Linkin Park bij elkaar voor een speciaal herdenkingsconcert ter ere van haar overleden frontman Chester Bennington. Het benefietconcert vindt plaats in de Hollywood Bowl in Californië.

Vele grote artiesten hebben al bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn bij het bijzondere eerbetoon, waaronder bandleden van Avenged Sevenfold, Korn, System of a Down, Blink-182 en Bring Me The Horizon.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.