John Coffey kondigt EP en releaseshow aan

Geschreven door op 19 november 2015 om 14:07

John Coffey heeft zojuist via Facebook een aankondiging gedaan voor een nieuwe EP en de daarbij behorende release show in TivoliVredenburg

John Coffey naar Amerika

De Nederlandse punkrockers van John Coffey hebben zojuist een aankondiging gedaan voor een nieuwe EP. Er is nog geen titel bekendgemaakt van de EP, maar het is wel bekend dat de band naar Amerika gaat om het schijfje op te nemen met niemand anders dan Kurt Ballou (gitarist Converge).

Er is ook meteen bekendgemaakt dat de band een grote ‘home coming’ show gaat spelen in TivoliVredenburg. Kaarten voor de show gaan aanstaande zaterdag 21 november in de verkoop om 10:00 uur en de verkoop verloopt via Ticketmaster.

Wereldwijd bekend

De naam John Coffey komt je misschien wel bekend voor. En nee, dan hebben we het niet over het personage uit The Green Mile, maar over de Nederlandse band die uit het niets wereldbekend werd. En dat allemaal door één filmpje.

De band is al langere tijd aan de weg aan het timmeren en begon al groter succes te boeken, maar een legendarisch moment op Pinkpop 2015 zorgde voor een complete chaos op social media. Zanger David Achter de Molen presteerde het om een biertje te vangen die van grote afstand kwam aanvliegen, térwijl hij aan het crowdwalken is!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·