Concert Sum 41 binnen een paar uur helemaal uitverkocht!

Geschreven door op 14 oktober 2016 om 15:01
Sum 41 - Foto: Dana Beveridge - Flickr (CC BY 2.0)

Het concert van de Canadese poppunkers werd op 10 oktober aangekondigd. Op 14 oktober begon de kaartverkoop en binnen vier en een half uur was het concert helemaal uitverkocht!

Sum 41 uitverkocht

Op vrijdag 10 maart vindt het concert van Sum 41 plaats in het Tilburgse poppodium 013. De poppunk-band gaf in augustus nog een energieke show op Lowlands maar komen nu weer terug naar Nederland voor een exclusieve show. Het is geen verrassing dat de kaarten voor het concert zo snel uitverkocht zijn; de band heeft in vijftien jaar tijd de harten van duizenden fans weten te veroveren!

Geen tickets?

Heb je geen tickets weten te bemachtigen? Niet getreurd, want wij hebben een aantal tips voor je!

  • Check websites als TicketSwap en Marktplaats; er zijn vaak mensen te vinden die niet meer kunnen en hun kaartje aanbieden. Let bij sites als Marktplaats wel goed op oplichters en vraag altijd om een identiteitsbewijs, als het te mooi is om waar te zijn trap er dan niet in!
  • Plaats een oproepje op je social media; misschien zijn er mensen binnen jouw Twitter- of FB-netwerk te vinden die nog een kaartje overhebben.
  • Ga op zoek naar winacties! Er zijn vaak diverse mediaplatformen, sites, fanpagina’s etc. mediaplatformen te vinden die een aantal tickets weggeven!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Sum 41 Nieuws · Uitverkocht