B-Brave, TP4Y en Zomaer naar TivoliVredenburg in Utrecht

Geschreven door op 14 oktober 2016 om 12:56
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

B-Brave fans opgelet! B-Brave, TP4Y en Zomaer geven samen een show in de TivoliVredenburg in Utrecht.

Holland’s Got Talent in TivoliVredenburg

De show in TivoliVredenburg heet OMG en de meiden van TP4Y, de mannen van de band Zomaer en de boyband B-Brave zijn die avond live te zien! OMG vindt plaats op 29 december. Alle bands hebben meegedaan aan een talentenjacht op televisie.

Tickets voor de show

Kaarten voor OMG zijn nu beschikbaar! De tickets zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster.

B-Brave

B-Brave zou je kunnen kennen van hun hit One Night Stand. De vijf jongens leerden elkaar kennen door de artiestenopleiding die ze alle vijf volgden. De jongens hebben ook aardig wat musicalervaring. Zo speelde Kaj van der Voort in Ciske de Rat en Tarzan. De boyband deed mee aan het vijfde seizoen van X Factor en werd derde. In 2013 tekende de jongens een platencontract bij Sony Music Entertainment. Een jaar later gaf de boyband aan in het Engels te willen schrijven, om zo ook hun kansen in het buitenland vergroten. In 2015 brachten de jongens hun debuutalbum De eerste date uit. In 2016 brachten ze een ep uit genaamd Los. Op deze ep is ook het nummer One Night Stand te horen.

TP4Y

Afgelopen jaar waren de meiden al te zien in de Melkweg in Amsterdam. Zoë, Sterre en Nour zijn twee weken voor de audities van Holland’s Got Talent bij elkaar gekomen en waren erg populair tijdens de talentenjacht. De meiden schopte het zelfs tot de finale. De finale haalden ze helaas niet, maar een mooie tweede plaats is zeker niet mis! In 2015 bracht de band hun eerste single La La Love uit.

Zomaer

Robin Zomer en Bart Maessen kennen elkaar al sinds de middelbare school. Via gemeenschappelijke vrienden leerden de jongens Thomas Cox kennen. Alle drie hadden ze een grote passie voor muziek en zo is de boyband ontstaan. Ook zij deden mee aan Holland’s Got Talent  en kwamen tot de halve finale. De band heeft zelf nog geen muziek uitgebracht, maar vinden het al heel wat dat ze op televisie zijn geweest, in de Hitkrant en in de Tina hebben gestaan en overal op internet te vinden zijn. De jongens zijn hard bezig eigen nummers te schrijven, zodat ze binnenkort een show met eigen nummers kunnen spelen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws