Bobby McFerrin in november 2019 naar Nederland voor twee shows

Geschreven door op 19 juni 2019 om 10:51
Bobby McFerrin - Foto: Steve Jurvetson (Flickr) - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Bobby McFerrin, bij het grote publiek bekend door zijn megahit ‘Don’t Worry, Be Happy’, komt naar Nederland! In november 2019 treedt de Amerikaanse zanger op in Amsterdam en Eindhoven.

Bobby McFerrin naar Nederland

Don’t worry, be happy! Bobby McFerrin reist in november 2019 naar Nederland voor een tweetal optredens. Op donderdag 7 november 2019 treedt de zanger op in Amsterdam, waar hij het podium van het Amsterdamse Concertgebouw betreedt. Een week later, op donderdag 14 november 2019, is de New Yorker te zien in het Muziekgebouw te Eindhoven. Het publiek kan hits uit het gehele repertoire van McFerrin verwachten, waaronder zijn wereldhit ‘Don’t Worry, Be Happy’.

Tickets

De kaartverkoop voor beide shows gaat van start op vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via de websites van de desbetreffende podia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Don’t Worry’

In 1988 maakte de hele wereld kennis met Bobby McFerrin. De Amerikaanse  a capella-zanger scoorde in dat jaar een wereldhit met het nummer ‘Don’t Worry, Be Happy’. De song werd onder meer gebruikt in de populaire film ‘Cocktail’, met Tom Cruise. Daarnaast zette ook George H.W. Bush de track in ter ondersteuning van zijn verkiezingscampagne tot Amerikaans president. Hier maakte de zanger echter wel bezwaar tegen. Naast zijn wereldhit heeft de negenenzestigjarige artiest nog meer te bieden. Zo haalt hij al jaren inspiratie uit jazz, R&B, Aziatische-, Afrikaanse- en Arabische muziek.

Beluister de grootste hit van de zanger hier:

 

Bronnen: MOJO, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...