One Direction Mania (Video)

Geschreven door op 7 maart 2012 om 11:16
One Direction - Fotocredits: Luisgavilan - (Flickr - CC BY-NC-ND 2.0)

De bandleden van One Direction hebben onlangs een video geplaatst op het Youtube-kanaal over het One Direction virus. Het beeldmateriaal “One Direction Mania” is bedoeld voor al hun trouwe fans.

height="10"De video laat verschillende beelden en reacties zien van fans die door het lint gaan door de heren uit het Verenigd Koninkrijk. “You run the risk of succumbing to one direction mania, reactions could be include: singing, chanting one direction, screaming, fangirling and urges to affect a britisch accent”, aldus One Direction.

De supersterren bestaande uit Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles zijn in een korte tijd razend populair geworden. Op de Brit Awards 2012 wist de Britse boyband een prijs in de wacht te slepen voor “Best British Single” met het nummer “What makes you beautiful”. Momenteel is One Direction druk bezig met het verzorgen van een tournee in de Verenigde Staten. Het is nog onbekend of de boyband ook een bezoek komt brengen aan Nederland. Hun laatste optreden in Nederland was vorig jaar in Hotel Arena.

De geruchten gaan dat de leden van de boyband aan het onderhandelen zijn over een film. De film moet volgens de Britten laten zien hoe ze van gewone jongens in korte tijd uitgroeiden tot grote sterren.

Bekijk hier de video van “One Direction Mania”:

YouTube player

Bron foto: flickr.com by hmv_getcloser

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws · Videos