Kevin Hart in voorjaar 2023 naar Ziggo Dome in Amsterdam

Geschreven door op 7 december 2022 om 12:16
Kevin Hart - Foto: Memorial Student Center Texas A&M University (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Kevin Hart komt volgend jaar naar de Ziggo Dome. De Amerikaanse acteur en comedian brengt zijn ‘Reality Check Tour’ in april 2023 naar Amsterdam.

Kevin Hart in 2023 naar Ziggo Dome

Kevin Hart komt terug naar Nederland! De populaire comedian en filmster komt in het voorjaar van 2023 naar de Ziggo Dome in Amsterdam, waar hij in 2016 en 2018 al eerder op het podium stond. De show vindt plaats op woensdag 26 april 2023 en is onderdeel van Harts ‘Reality Check Tour 2023’.

Goed om te weten: Het optreden is volledig telefoonvrij. Dit houdt in dat bezoekers bij binnenkomst hun telefoon in een zakje moeten plaatsen die vervolgens tijdens de show op slot gaat.

Comedy tickets

Tickets voor de voorstelling gaan op vrijdag 9 december in de verkoop via Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.