Vanavond begint de 20ste editie van Appelpop

Geschreven door op 9 september 2011 om 13:12
Inhaler op Appelpop 2019 - Foto: Nonja de Roo (Artiesten Nieuws)

Het gratis festival Appelpop vindt vanavond alweer voor de 20ste keer plaats. Het evenement begint om 19:00 uur.

Naast de grote namen en diversiteit aan artiesten heeft Appelpop ook een act die door het publiek is gekozen via het internetplatform Next Best Band. Bij dat platform kon er gestemd worden op tien verschillende bandjes. De jonge pop-rock band, The Revolution uit Culemborg, kreeg de meeste stemmen en mag dus dit weekend optreden op het gratis festival. Appelpop begint vanavond om 19.00 in Tiel en duurt tot zaterdagavond. Er treden veel verschillende artiesten op, ook grote namen als Caro Emerald, Di-rect, Golden Earring, Kane en Tim Knol. Het festival hoort bij het Tielse Fruitcorso, dat ook dit weekend is.

De camping voor de 1300 overnachtende feestgangers was verregend door het slechte weer van de afgelopen dagen. De organisatie moest daarom een andere camping regelen voor de bezoekers. Er komen naar verwachting zo’n 150.000 mensen naar het evenement. De politie zet onder andere Twitter in om alles goed te laten verlopen.

Appelpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·