Armin van Buuren uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geschreven door op 9 augustus 2014 om 12:01
Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Beide shows van Armin van Buuren zijn volledig uitverkocht. De presale ging vanmorgen om 10:00 uur van start. Binnen een uur waren alle tickets uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets voor Armin van Buuren?

Armin van Buuren uitverkocht

Armin van Buuren is wederom volledig uitverkocht. Armin van Buuren geeft op 5 en 6 december 2014 twee grote shows in de Ziggo Dome ter aflsuiting van zijn Armin Only World tour. Op de website van het reguliere verkooppunt waren een uur na de start van de presale geen tickets meer te krijgen. Hopelijk heb jij een kaartje kunnen bemachtigen, maar wat als je dat nog niet is gelukt?

Hoe kom je nu nog aan Armin van Buuren tickets?

Heb je de voorverkoop van van Buuren gemist, en ben je op zoek naar een kaartje? Afgeraden wordt dan om op marktplaats.nl te kijken, omdat daar vaak nepkaarten worden verkocht.
Een andere mogelijkheid is Ticketswap. Helaas worden hier op het moment van schrijven, geen kaarten aangeboden. Wil je dit evenement hoe dan ook bijwonen? Neem dan een kijkje bij een van de secundaire ticketshops. Uiteraard kost het kaartje bij deze ticketshops meer dan normaal, maar dat is de afweging. Wij hebben een aantal secundaire ticketshops voor jou op een rijtje gezet zodat je de prijzen kunt vergelijken.

YouTube player

Altijd het laatste Armin van Buuren nieuws

Mis nooit meer een aankondiging of voorverkoop van van Buuren. Volg Artiestennieuws op Facebook. Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over de DJ

Heb je tickets gescoord? Dan wensen wij jou heel veel plezier bij Armin!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Armin van Buuren Nieuws · Artiesten · Nieuws