Douwe Bob zenuwachtig voor grootste concert van carrière

Geschreven door op 21 maart 2017 om 12:47
Douwe Bob, Douwe Bob annuleert, - Fotocredits: Albin Olsson - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Op zaterdag 25 maart staat Douwe Bob in AFAS Live. Dit is het eerste concert voor de singer-songwriter voor zoveel mensen.

Zenuwen voor Douwe Bob

“Het is het grootste concert dat ik ooit heb gedaan, dus dat vind ik spannend,” laat de zanger weten in een gesprek met Veronica. In de tijd dat de ster professioneel actief is in de muziek, heeft Douwe al heel veel geleerd. Zelf zegt hij dan ook helemaal klaar te zijn voor het grote publiek. “Ik heb een aantal situaties meegemaakt waarin het zwemmen of verzuipen was. En daar ben ik goed uitgekomen. Ik ben wel klaar voor zo’n groot optreden.”

Man met een missie

Douwe Bob begint niet zomaar met zijn concert in de grote concerthal. Er moet eerst een plan gemaakt worden. De missie van de songwriter is om de grote ruimte te gebruiken, maar ook af en toe heel intiem te maken. “We gaan de grote ruimte gebruiken, maar ook af en toe heel intiem maken. Dat is het idee. Ik wil echt met zijn allen die avond beleven. Ik denk dat mijn kracht ook ligt bij de interactie met het publiek. Het is een uitdaging om dat in zo’n enorme ruimte te doen, maar het gaat lukken.” Ook heeft de zanger nog wat leuke trucjes voor het publiek in petto. Nee, er komt geen vuurwerk, maar we kunnen wel iets verwachten.

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Douwe Bob Nieuws · Fun Content · Nieuws