Tante Frans Bauer overleden aan schotwond

Geschreven door op 30 maart 2010 om 21:47
hartstilstand, Frans Bauer tijdens Buma NL Awards 2017 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)

De tante van Frans Bauer is overleden aan een schotwond. Dit zei een Frans dinsdag in een interview met RTL Boulevard.

“Ik werd gisteren thuis gebeld dat hier iets gaande was. Ik dacht dat er iets met mijn ouders was en toen bleek dit te zijn gebeurd… Ik heb gewacht op de politie. Die zijn het huis in gegaan en die troffen mijn tante aan.”

“Het is een soort film. Vaak lees je dit soort dingen in de krant en is het een ver van je bed-show. Afgelopen week stond de krant nog vol met Milly Boele. Nu maak je zoiets van dichtbij mee.”

“Mijn tante was heel lang mijn buurvouw. Ik heb een sterke band met haar. Ik weet ook niet hoe ik op dit soort zaken moet reageren. Straks komt iemand van Slachtofferhulp praten met het gezin, ook met mij want ik heb ook een aantal dingen gezien die ik beter niet had kunnen zien…”

Maandagavond werd de tante van de volkszanger dood gevonden in een woonwagen in het Noord-Brabantse dorp Fijnaart. De oom van Bauer werd zwaargewond bij haar aangetroffen. De politie onderzoekt of het gaat om moord, zelfmoord of een combinatie van beide.

Bron: Telegraaf.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Frans Bauer Nieuws · Nieuws