Callas In Concert: The Hologram Tour naar Theater Carré Amsterdam

Geschreven door op 16 april 2018 om 11:41
Photo of Maria Callas from the television talk show Small World. Pre-1978 No mark/no credits (Wikimedia Commons, publiek domein)

Callas in Concert: The Hologram Tour komt naar Nederland! Op 26 november komt operadiva Maria Callas weer tot leven op de planken van Theater Carré in Amsterdam. 

Callas in Concert: The Hologram Tour

Goed nieuws voor alle fans van de wereldberoemde operadiva Maria Callas! De wereldberoemde operazangers komt tijdens de ‘Callas in Concert: The Hologram Tour’ weer tot leven. Op 26 november stopt deze tournee voor een spetterend optreden in Amsterdam!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende vrijdag 20 april om 11.00. Ticketmaster zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Maria Callas

Maria Anna Sofia Cecilia Kalogeropoulos (Maria) behoort zonder twijfel tot de bekendste muzikanten uit de vorige eeuw. De Grieks-Amerikaanse operazangeres werd in 1923 geboren te New York. Zij reisde de wereld rond en schitterde met opera’s uit de negentiende eeuw. Voornamelijk de meesterwerken van de Italiaanse supercomponisten Giuseppe Verdi en Vincenzo Bellini bracht ze fenomenaal ten uitdrukking. Haar zangtalent leverde haar een faam van wereldformaat op. Tijdens haar afscheidstournee deed ze in 1973 Amsterdam aan en dit concert werd laaiend enthousiast ontvangen door de recensenten. Vier jaar later kwam het leven van Callas door een hartaanval ten einde.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·