Alison Moyet brengt ‘The Other Tour 2019’ naar Nederlandse podia

Geschreven door op 27 juni 2018 om 11:41
Alison Moyet - Foto Hinnerk R (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0) (2)

Alison Moyet komt naar Nederland! De Britse zangeres brengt haar ‘The Other Tour 2019’ in januari naar Paradiso, Paard en Muziekgebouw Eindhoven.

Alison Moyet naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Alison Moyet! De zangeres, die in de jaren tachtig grote hits scoorde als onderdeel van synthpopduo Yazoo, komt volgend jaar naar Nederland. Ook solo draait Moyet inmiddels al meer dan 35 jaar mee in de muziekwereld en in die tijd scoorde ze hits met tracks als ‘That Ole Devil Can Dance’‘Is This Love?’ en ‘Love Letters’.

In januari 2019 trakteert Alison haar Nederlands fans op shows in Paradiso, Paard en Muziekgebouw Eindhoven. De Amsterdamse show vindt op donderdag 17 januari plaats.. Op vrijdag 25 januari zijn fans in Eindhoven aan beurt. Tot slot staat de zangeres op zaterdag 26 januari in Den Haag.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het eens hier.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.