Chef’Special voor een avond Huisband van Hyves

Geschreven door op 27 september 2011 om 12:00
Chef'Special - Fotocredits: Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Maandag heeft de Haarlemse band Chef’Special een exclusief optreden gegeven in de kelder van Hyves. 150 fans in de leeftijd variërend van 15 tot 40 waren hierbij aanwezig. Chef’Special is na Selah Sue, Racoon en Dotan de vierde band in de reeks Hyves Huiskamerconcerten.

ChefSpecial - Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

ChefSpecial – Fotocredits Rob Hoffman Xnatasjavo (Wikimedia Commons)

Tijdens een drie kwartier durend akoestisch optreden trakteerde Chef’Special 150 Hyvers op een aantal nummers van het debuutalbum ‘One For The Mrs.’. Zanger Joshua Nolet betrok de fans enthousiast bij het optreden, ook werd het licht gedempt om een nog intiemere sfeer te creëren.
Door fan te worden van de band op Hyves maakten de Hyvers kans om bij het optreden aanwezig te zijn. Momenteel telt de fanpagina al meer dan 2000 leden. Het is niet de eerste keer dat de band samenwerkt met de sociale netwerksite, 21 juli jongstleden was de videoclip van hun nieuwste single ‘Birds’ als eerste te zien op Hyves.

Joshua Nolet van Chef’Special: “Het was heel tof om te zien dat mensen uit het hele land zich in de intieme setting van het Hyves HQ verzameld hadden voor een dope feestje. De sfeer was te gek.”
Nine Ludwig, hoofdredacteur van Hyves: “Door dit soort intieme concerten bieden we de Hyver iets exclusiefs aan en krijgen ze de mogelijkheid om dichter bij hun favoriete artiest te komen. De Hyves Huiskamer is speciaal ingericht om de Hyver een bijzonder optreden op een bijzondere locatie te kunnen geven. We zijn bijzonder vereerd dat we de nieuwe Huisband van De Wereld Draait Door mogen verwelkomen.”

De Wereld Draait Door
Chef’Special kwam onlangs in het nieuws nadat ze waren uitgeroepen tot nieuwe Huisband van De Wereld Draait Door. De band zal elke laatste vrijdag van de maand optreden in het populaire VARA-programma.
Speciaal voor hun achterban op Hyves werd Chef’Special maandag voor één avond de Huisband van Hyves.

Chef’Special – Huiskamerconcert bij Hyves

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chef'Special Nieuws · Nieuws