Damien Jurado begin 2020 naar Stevenskerk Nijmegen

Geschreven door op 27 september 2019 om 14:39
Damien Jurado - Fotocredits: Michael Hollis (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Damien Jurado is ook aankomend jaar in Nederland te bewonderen. De Amerikaanse singer-songwriter geeft in februari een concert in de Stevenskerk.

Damien Jurado naar Doornroosje

Goed nieuws voor de fans van Damien Jurado! De zanger uit Seattle betreedt op woensdag 19 februari 2020 het Nijmeegse podium in de Stevenskerk. De deuren van de kerkzaal openen om 19:00 uur, waarna het optreden om 19:45 uur start. Tijdens het optreden brengt de artiest nummers van zijn nieuwe werk ‘In The Shape Of A Storm’ ter gehore. Daarnaast speelt Damien tracks van zijn oudere werk.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de website van Doornroosje. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier!

‘In The Shape Of A Storm’

In The Shape Of A Storm’ is het eerste solo-album van de 36-jarige singer-songwriter. De plaat is gevuld met zang, akoestische gitaar en pure emoties. Daarnaast weet de artiest ook in dit werk zijn wat donkere ondertoon subtiel vorm te geven. Van Damien is bekend dat hij snel muziek kan maken. Echter is één middag ook voor hem een nieuw record. Het nieuwe materiaal, dat tien nummers bevat, is gemaakt in slechts twee uur. Onder andere hierdoor voelt het album sterk aan als één geheel.

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws