Jamie Lidell voor concerten naar Nijmegen en Amsterdam

Geschreven door op 12 juli 2016 om 12:09
Jamie Lidell - Foto: Marc Ehrich | Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Jamie Lidell komt naar Nederland! In oktober geeft de Engelse zanger en muzikant concerten in Doornroosje in Nijmegen en Paradiso, Amsterdam.

Jamie Lidell - Foto: Marc Ehrich | Flickr

Jamie Lidell – Foto: Marc Ehrich | Flickr

Jamie Lidell concerten

Jamie Lidell is in oktober te zien in Nederland! Op dinsdag 19 oktober geeft de Engelsman met The Royal Pharaohs een concert in Doornroosje, Nijmegen. De deuren gaan om 19:00 uur open en het concert begint om 19:45 uur.

Ook is de zanger te zien in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam op dinsdag 25 oktober. De zaal gaat open om 19:00 uur open, het voorprogramma start om 19:30 uur en het hoofdprogramma om 20:30 uur.

Jamie Lidell tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 15 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze shows zijn onder andere verkrijgbaar op Ticketmaster en de desbetreffende venues.

Muzikale duizendpoot

Lidell maakt een fijne combinatie van pop, soul en elektronische muziek. Hij weet zich met elk album weer te bewijzen dat hij een echte muzikant is. Geen enkel album klinkt hetzelfde waarmee hij laat zien dat hij een muzikale duizendpoot is. In 2005 brak hij definitief door met het succesvolle album ‘Multiply’ en de gelijknamige hit. Zijn vierde album ‘Jim‘ was eveneens een groot succes met de monsterhit ‘Another Day‘. Hij mocht met deze plaat een Independent Music Award voor beste Pop/Rock Album.

In april kwam zijn single ‘Alone Together’ uit en in juli de opvolger ‘Walk Right Back In’ die al een beetje verklappen hoe het nieuwe album ‘Building A New Beginning’ zal klinken. Verwacht in oktober een grandioze plaat met een James Blake-feel. Ook tijdens het concert kan je je verheugen op zijn nieuwe muziek maar ook op de klassiekers.

YouTube player

Bron: Doornroosje, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.