Daughter voor concert naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 12 juli 2016 om 10:53
Daughter (Elena Tonra) - Foto: Stéphane Akkaoui | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Daughter komt dit jaar naar Nederland! Het Engelse indiefolktrio geeft op 15 oktober een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

Daughter Elena Tonra - Foto: Stéphane Akkaoui | Flickr

Elena Tonra – Foto: Stéphane Akkaoui | Flickr

Daughter concert

Goed fans voor de fans van Daughter! Op zaterdag 15 oktober geeft de Engelse band een concert in de Ronda-zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. De zaal gaat om 18:30 uur open en de aanvang is om 19:15.

Daughter tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 15 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Not To Disappear

De Engelse groep bestaat uit de Engelse zangeres Elena Tonra, de Zwitserse gitarist Igor Haefeli en de Franse drummer Remi Aguilella. Het trio begon de band in 2010 en wordt gekenmerkt door hun gelaagde, sfeervolle indiepop die mooi is van somberheid. De teksten zijn gevuld met mooie gevoelens die goed worden overgebracht door de drie muzikanten.

De drie zijn vooral bekend van het ontroerende nummer ‘Youth‘ dat op het debuutalbum ‘If You Leave‘ staat. In januari hebben ze het prachtige tweede album ‘Not To Disappear’ uitgebracht met de eerste single ‘Doing The Right Thing’. Het nummer kwam uit in september en is volgens menige muziekkenners een van de beste nummers van vorig jaar!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·