Blut? Check deze 5 jazzconcerten van onder de twintig euro

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 17:11
Jazz, viool, muziek, drummer (public domain)

Geen cent te makken maar toch een concertje pakken? Geen probleem! De redactie heeft vijf betaalbare jazzconcerten uitgezocht!

Vijf jazzconcerten onder de twintig euro

Concerten zijn supergaaf, maar kosten ook veel geld. Een ware worsteling voor een muziekliefhebber en wij begrijpen dat. Daarom publiceren wij elke week een lijstje met vijf concerten onder de twintig euro. Met deze week: vijf jazzconcerten voor een leuke prijs.

1. The Slackers in Tilburg, 23 oktober 2018

Op dinsdagavond 23 oktober 2018 The Slackers uit New York in de Jupiler Stage van Poppodium 013. De muziek van The Slackers bestaat uit een mengeling van Jazz, ska en reggea. Kaarten voor deze ska-band kosten 17,60 euro en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

2. Mehmet Polat & Embracing Colours in Utrecht, 30 november 2018

Mehmet Polat speelt op vrijdagavond 30 november 2018 samen met zijn project ‘Embracing colours’ in TivoliVredenburg. Daar staat de artiest samen met accordeonist Bart Lelivelt, contrabassist Hendrik Müller en Joan Terol Amigo op drums in de popzaal van Utrecht. Kaarten zijn beschikbaar via de website van TivoliVredenburg en kosten 14,50 euro.

3. Gallowstreet in Enschede, 14 december 2018

Gallowstreet speelde al eerder op North Sea Jazz Festival, ADE en Lowlands. Op 14 december staat de groep in Metropool te Enschede. Tickets kosten 14,25 euro en zijn te koop op de website van Ticketmaster.

YouTube player

4. Raad van Toezicht in Den Haag, 26 januari 2019

De 12-koppige band, Raad van Toezicht, speelt op zaterdag 26 januari 2019 in de Kleine Zaal van Paard in Den Haag. Meerdere keren waren de mannen te zien bij De Wereld Draait Door als gasten. In de muziek hoor je niet alleen jazz, maar ook Afrikaanse-, Latin-, rock- en westernmuziek terug. Kaarten voor dit concert zijn voor €17,50 verkrijgbaar op de site van Paard.

5. Michiel Borstlap in Groningen, 22 februari 2019

Met het nieuwe album ‘Georg’ op zak, dat vernoemd is naar zijn allereerste piano, komt Michiel Borstlap naar De Oosterpoort in Groningen. Op vrijdag 22 februari 2019 staat de jazzmuzikant in de Kleine Zaal. De pianist en componist wil terug naar de basis van de muziek. Tickets voor het optreden van Michiel Borstlap kosten €18,- en zijn te koop op de website van De Oosterpoort

 

Bronnen: Oosterpoort, Ticketmaster, Paard.nl, Metropool.nl Poppodium013.nl, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.