Herman Finkers doet oudejaarsconference 2015

Geschreven door op 7 december 2015 om 11:56
Herman Finkers - Foto: Wer-Al Zwowe (Wikimedia Commons)

Het is december, tijd voor de oudejaarsconferences! De belangrijkste oudejaarsconference komt dit jaar van Herman Finkers.

Herman Finkers tickets

Herman Finkers gaat niet officieel touren, maar geeft wel een aantal shows door Nederland. Zo staat hij de komende weken een aantal keer in Theater Heerlen en de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Zojuist is bekend geworden dat hij de laatste drie dagen van 2015 optreedt in de Leidse Schouwburg in Leiden. Kaarten voor Herman Finkers op 29, 30 en 31 december in Leiden gaan dinsdag 8 december om 10:00 uur in de verkoop. Bekijk de complete speellijst hier.

De shows van Finkers in Heerlen en Den Haag zijn try-outs. De cabaretier heeft er bewust voor gekozen om niet te gaan touren en hoopt dat men de oudejaarsconference op ‘de verrekijk’ (televisie) gaat kijken.

Herman Finkers

Herman Finkers – Foto: Wer-Al Zwowe (Wikimedia Commons)

NPO 1

De oudejaarsconference van Finkers is ook de conference die op oudejaarsavond door de VARA live op NPO 1 wordt uitgezonden. Op 31 december speelt hij zijn voorstelling om 22:30 uur en telt hij samen met het publiek af naar 2016. De afgelopen jaren verzorgde Youp van ’t Hek de oudejaarsconference op tv.

Leukemie

Het zijn de eerste optredens van Finkers sinds 2007. De 60-jarige cabaretier lijdt aan chronische lymfatische leukemie en heeft ruim acht jaar niet opgetreden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Herman Finkers Nieuws · Nieuws