Oudejaarsconference 2017 door Youp van ’t Hek

Geschreven door op 20 mei 2016 om 14:42
Youp van 't Hek - Foto: Screenshot Youtube

Dit jaar neemt Claudia de Breij het voor haar rekening, maar de oudejaarsconference 2017 gaat heerlijk vertrouwd naar Youp van ’t Hek.

Youp van ’t Hek met oudejaarsconference 2017

Youp van 't Hek

Foto: Youtube

Aan het einde van dit jaar verzorgt Claudia de Breij de oudejaarsconference maar volgend jaar neemt Van ’t Hek het van haar over. De cabaretier heeft dat op donderdag 19 mei gezegd tijdens het VARA-programma De Meesterwerken.

Dit is niet de eerste keer dat Youp op oudejaarsavond humoristisch terugkijkt op het afgelopen jaar; hij heeft het al acht keer eerder gedaan sinds 1986.

“Ik vind het heel goed dat het steeds door iemand anders wordt gedaan, behalve als ik wil, dan ben ik aan de beurt” aldus Youp van ’t Hek.

Youp van ’t Hek shows

Het is nog lang geen oudejaarsavond 2017, maar Van ’t Hek is volop te zien voordat het zover is. De cabaretier is momenteel bezig met zijn ‘Licht’ tour. In zijn nieuwe show zet hij zware zaken in een ander licht. De laatste voorstelling is op woensdag 24 mei 2017 in Arenbergschouwburg Antwerpen.

Youp van ’t Hek tickets

Tickets voor zijn optredens zijn reeds verkrijgbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende theaters. Kijk voor alle data op de website van Hekwerk. Veel van de shows zijn al uitverkocht dus wees er snel bij!

 

Bron: NOS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Youp van 't Hek Nieuws